preskoči na sadržaj
Vijesti

engleski jezik- županijsko natjecanje

 26.veljače  2014. održano županijsko natjecanje iz engleskog jezika.

Tablice s listama konačnog poretka i pokoju fotografiju možete naći u prilogu.


Kao i proteklih nekoliko godina, naša je škola bila domaćin županijskog natjecanja iz engleskog jezika. Nakon provedenih natjecanja na školskoj razini na kojima je sudjelovalo ukupno 164 učenika iz 10 škola, na županijsko je natjecanje pozvano 35 najboljih koji su se natjecali u 4 kategorije. Na raspolaganju su imali 120 minuta kako bi pokazali koliko su razvili svoje jezične vještine razumijevanja slušanjem i čitanjem i uporabe jezika.

U kategoriji drugih razreda gimnazije najbolji su bili Igor Radojčić iz Gimnazije Bjelovar čija je mentorica Inga Mušeta Bajić i Vladimir Šeba iz Gimnazije Daruvar čija je mentorica Jasmina Šimek. Paula Kovač iz Gimnazije Bjelovar čija je mentorica Inga Mušeta Bajić i Juraj Markešić iz Gimnazije Bjelovar čija je mentorica Vesna Bajić Ćesarov dijele treće mjesto. Njih četvero i Filip Zgorelec (Gimnazija Bjelovar, mentorica Vesna Bajić Ćesarov) su predloženi za državnu razinu natjecanja.

U kategoriji drugih razreda ostalih srednjih škola najbolji su bili Josip Fran iz Ekonomske i birotehničke škole u Bjelovaru čija je mentorica Ljiljana Srebrenović, Domagoj Ozimec iz Tehničke škole u Bjelovaru čija je mentorica Vlasta Terzić i Sara Klobučar iz Srednje škole August Šenoa u Garešnici čija je mentorica Martina Terranova. Oni su ujedno i kandidati za državno natjecanje.

U kategoriji četvrtih razreda gimnazije najbolji su bili Dino Budinjaš iz Gimnazije Daruvar čija je mentorica Jasmina Šimek te Lorena Bartolčić i Domagoj Bet iz Gimnazije Bjelovar čija je mentorica Vesna Bajić Ćesarov. Oni su ujedno i kandidati za državno natjecanje.

U kategoriji četvrtih razreda ostalih srednjih škola prvo mjesto dijele Martina Sinković iz Ekonomske i birotehničke škole u Bjelovaru čija je mentorica Smiljka Bujić i Dominik  Josip Ivošević iz Ekonomske i turističke škole u Daruvaru čija je mentorica Anita Ružić. Na drugom je mjestu Josipa Gašparović iz Tehničke škole u Daruvaru čija je mentorica Nina Tuček, a na trećem Sebastian Mujić iz Ekonomske i turističke škole u Daruvaru čija je mentorica Tanja Čarapović. Četvoro najbolje plasiranih ujedno su i kandidati za državno natjecanje.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na ostvarenim rezultatima i nadamo se da će naša županija imati svoje predstavnike na državnom natjecanju.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Dubravka Jurina   datum: 26. 2. 2014.

 


TražilicaKalendar
« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Sparkles

Pratite najnovija izdanja časopisa na engleskom:

Issue #20     Issue #21

Issue #22

Ostale brojeve i aktualna događanja potražite na Facebook-u.


Korisni linkovi
Obrazovne institucije

Pomoć pri učenju

Dnevni tisak
 • Večernji list
 • Jutarnji list
 • 24 sata
 • Index.hr
 • SPARKLES


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju